Gratis live Ajax kijken

 

Gratis live Ajax kijken voor de Ajax fans. Hier vind je echt hele goede live streams. Alle streams zijn gratis en je hoeft je niet te registeren. Fantastisch toch.

Een overzicht van de streams om gratis live Ajax te kijken

 

–> Klik hier om Gratis live Ajax te kijken

 

Deze stream is echt uniek. Alle wedstrijden thuis, uit, KNVB beker en Europees worden hierop uitgezonden.

Wij vinden deze stream de beste.

 

2. De tweede stream

 

–> Klik hier om Gratis live Ajax te kijken

 

Wat is een Ajax live stream ?

Iedereen wilt natuurlijk Ajax kijken. Wij hebben heel veel bezoekers. Soms wel eens 10.000 tegelijk. Gelukkig kunnen sommige computer experts de beelden van Ajax wedstrijden delen via internet. Deze techniek heet streamen. Op deze manier kunnen wij dan rustig thuis of waar je ook bent voetbal kijken.

Wij streamen de beelden dus zelf niet. Wij geven alleen een overzicht van de diverse streams.

 

Gratis live Ajax kijken

 

Ajax behoort tot de beste voetbalploegen uit Europa. De thuisbasis is de Johan Cruijff Arena. Ajax is opgericht in 1900 en speelde vanaf 1934 in voetbalstadion de Meer. De Meer was een leuk en knus voetbalstadion. Er konden ongeveer 29.500 toeschouwers in. Ajax speelde hier toen graag maar voor grote wedstrijden werd uitgeweken naar het grotere Olympisch Stadion. Maar op een gegeven moment besloot Ajax te verhuizen naar een groter en beter stadion. De reden hiervoor was dat de veiligheidseisen steeds strenger werden en dat er met een groter stadion meer inkomsten gegenereerd zou kunnen worden. Dat nieuwe stadion werd uiteindelijk de Johan Cruijff Arena (tot 2018 Amsterdam Arena).

 

Johan Cruijf Arena

Een wedstrijd in de Johan Cruijff Arena bijwonen is een ware belevenis. Het stadion zit dan vol met 55.500 Ajax supporters. Het stadion is sinds 1996 de thuisbasis van Ajax. De Arena heeft een dak dat bij slecht weer gesloten kan worden. Dit dak bestaat uit 2 elementen van 37 bij 120  meter. De twee elementen samen wegen 520 ton.

Ajax had vanaf het begin een probleem met de grasmat. Deze problemen werden veroorzaakt door de betonnen ondergrond waar de grasmat op aangelegd is. Hoe Ajax deze problemen op dit moment aanpakt kan je zien op het volgende filmpje.

Een wedstrijd live in het stadion meemaken is zo leuk om mee te maken. Gelukkig kan je een wedstrijd nu ook gratis kijken. Ajax Flitsen heeft nu een gratis overzicht gemaakt van alleen de beste Ajax live streams. Zo kan iedereen gratis live voetbal kijken waar je ook bent.

 

Beroemde Ajax voetballers

Ajax heeft altijd beroemde voetballers voortgebracht. Deze voetballers worden meestal zelf opgeleid via de jeugdopleiding. De beroemdste Ajax voetballer is Johan Cruijff. Helaas is hij in 2016 overleden. Andere beroemde Ajax voetballers zijn Sjaak Swart, Piet keizer, Ruud Krol, Marco van Basten, Frank Rijkaard, Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt.

 

Ajax weetjes

Hier een overzicht van een paar belangrijke Ajax weetjes:

  • Vanaf seizoen 2012/2013 heeft Ajax een officieel vrouwenelftal;
  • In de Johan Cruijff Arena worden ook concerten gehouden;
  • Piet Reenen is de topscoorder allertijden bij Ajax. Hij heeft is totaal 273 doelpunten in het netje gelegd. Johan Cruijff had er 271. Ook een behoorlijk aantal;
  • Sjaak Swart heeft de meeste wedstrijden voor Ajax gespeeld. Dat waren er 603. De nummer 2 met de meeste wedstrijden was Wim Suurbier met 509 wedstrijden;
  • Ajax bleef als enige club een heel seizoen lang ongeslagen. Dat was in seizoen 1994 – 1995.Ajax paste toen de landstitel en de Champions league.
  • Grootste uitslag van Ajax was 13-0 tegen VVV op 24 oktober 2020.
  • Matthijs was de jongste aanvoerder ooit tijdens een halve finale in de Champions league.

 

Commentaar tijdens een wedstrijd

Nog iets over de streams. De wedstrijden worden gestreamd via buitenlandse zenders. Hou er daarom rekening mee dat de wedstrijden van buitenlands commentaar zijn voorzien. Meestal in het Engels maar het kan ook een andere taal zijn.

 

Ajax live kijken is voor iedereen

Als je op vakantie bent is het niet altijd mogelijk om Ajax te kijken. Als je niet voldoende geld hebt om een abonnement te nemen op een voetbalzender is het ook niet mogelijk om te kijken. Met Ajax Flitsen kan je overal kijken wedstrijden van Ajax kijken, als er maar internet is. Ook op je smartphone. Gewoon omdat Ajax voor iedereen is.

Gratis live Ajax kijken doe je bij Ajax Flitsen en bij eredivisielivestream.nl.

Kijk ook bij de Ajax Fanshop en bij Ajax Nieuws.